MenuPreturi pachete administrare apartamente si imobile

PACHET BAZA

▷ Vizita lunara la proprietate si evaluarea conditiilor de pastrare a imobilului.

▷ Întocmirea facturilor de închiriere, colectare chiri, predarea sumelor datorate către proprietari, urmărirea şi raportatea plăţilor de încasat.

▷ Verificare plata facturi de utilităţi de către chiriaş, pentru a evita eventuale sume datorate către furnizori (întreţinere, lumină, cablu TV, internet.

▷ Raportarea plăţilor încasate şi a întregii activităţi lunare.

▷ Întretinerea apartamentului din punct de vedere tehnic pentru a asigura chiriaşului condiţii optime de ocupare a spaţiului închiriat.

▷ Asigurarea serviciului tehnic de asistenta si coordonare pentru remediere in cazul in care apar probleme de ordin tehnic (defectiuni) in spatiu.

50 euro+tva

PACHET PERSONALIZAT

▷ Promovarea spaţiilor destinate închirierii, atât pe cont propriu cât şi prin colaborare cu diverse agenţii imobiliare.
▷ Încheierea contractelor de închiriere şi negocierea acestora în interesul proprietarului.
▷ Supervizarea şi asigurarea respectări tuturor obligaţiilor contractuale de către chiriaş, pe intreaga perioada contractata.
▷ Întocmirea facturilor de închiriere, colectare chiri, predarea sumelor datorate către proprietari, urmărirea şi raportatea plăţilor încasate.
▷ Verificare plata facturi de utilităţi de către chiriaş, pentru a evita eventuale sume datorate către furnizori (întreţinere, lumină, cablu TV, internet).
▷ Raportarea plăţilor încasate şi a întregii activităţi lunare.
▷ Întretinerea apartamentului din punct de vedere tehnic pentru a asigura chiriaşului condiţii optime de ocupare a spaţiului închiriat.
▷ Organizarea şi asistarea la renovări sau a altor activităţi de ordin tehnic şi estetic ale spaţiului.
▷ Asigurarea serviciului tehnic de asistenta si coordonare pentru remediere in cazul in care apar probleme de ordin tehnic (defectiuni)in spatiu.
▷ Reprezentarea proprietarului sau a asociaţiei de proprietari în relaţia cu firmele de asigurare, agenţii imobiliare, asociaţia de proprietari a blocului şi cu furnizori de utilităţi.
▷ Asigurarea proprietatii si urmarirea incasarii despagubirilor.
▷ ▷ Servicii suplimentare (curatenie, menaj, protectie etc.)

NOU !!!
PACHET VACANTA CU SUPRAVEGHERE VIDEO ONLINE

▷ Perioade scurte de timp (vacante, Weekend-uri, etc)

▷ Vizita la proprietate si efectuare de serviciilor agreate, hranirea animalelor de companie, udarea plantelor, citire index, plati, etc.

▷ Asistarea si coordonarea pentru lucrari care se desfasoara la prorietatea dvs. (renovari, lucrari in curte, diferite raparatii sau interventii, etc).

▷ Pentru a sporii gradul de siguranta vom monta cel putin 2 camere video care vor inregistra toata activitatea la proprietatea dvs. Veti putea accesa camerele 24/24h de pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop). Inregistrarile efectuate le veti pastra dvs.